Direktlänk till inlägg 19 mars 2012
En nyfunnen vän i matväg. Som barn hade jag problem med riskakor pga dess konstiga smaker (men jag gillade konsistensen), och jag tvingade min mamma att köpa hem det någon enstaka gång för att alla andra barn åt det. Men i mitt liv har jag ätit få riskakor.
I helgen när pappa och jag var och handlade såg jag dessa ekologiska riskakor som är helt naturella (inte ens saltade) och dessutom gjorda på råris. Så jag beslöt mig för att pröva och de var överraskande goda.
Jag har ätit de helt naturella som de är (dock blir det ganska smaklöst då) och med jordnötssmör (dagens frukost), och jag har även planer på att smula sönder det och ha det blandat med müsli till yoghurt.
Vad tycker ni om riskakor? Har ni några andra tips på hur man äta dem? Kommentera gärna! :)
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|