Direktlänk till inlägg 19 mars 2012
x Riskakor med jordnötssmör och banan
x En kiwi
x Hallonkvargkaka med kokosflingor
Hallonkvargkaka (1 portion): Elvispa 1-2 äggvitor i en skål så att det blir ett vitt hårt skum. Rör i 1 dl kesella/kvarg, 1 dl hallon och lite kanel. Lägg i en ugnsäker form/skål och sätt in i ugnen på 225 g i 5-10 min (om det är 1 äggvita) eller 15-20 min (om det är 2 äggvitor).
Idag till frukost testade jag att göra hallonkvargkaka från frukostera. Gott! Dock läste jag receptet lite fel och tog 2 äggvitor istället för 1, det resulterade i att jag fick ha det ganska mycket längre i ugnen och ha på grillvärme i slutet för att den skulle få färg. Nästa gång ska jag göra med 1 äggvita, även om det blev gott så blir nog fördelningen av äggvita/kvarg/hallon bättre då.
Måndag idag! Skola som vanligt och sedan tror jag att jag ska stanna kvar där för att göra klart mitt musikprojekt. De 2 och en halv veckorna som är kvar innan påsklov är fyllda med massor skolarbete, läxor, inlämngningssaker och prov. Det är bara att kämpa på nu :)
Vad åt ni till frukost idag då? :D
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|