Direktlänk till inlägg 11 maj 2012
Asiatisk kycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när vi inte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll). Men jag tror faktiskt att jag aldrig har lagt upp något recept på det här. Så här har ni:
Kyckling med ingefära och soja i kokosmjölk (2-3 portioner)
2 kycklingfiléer
valfria wokgrönsaker
2 tsk torkad ingefära
1 dl kokosmjölk
1 msk japansk soja
1. Skär kycklingen i mindre bitar. Bryna i en stekpanna.
2. Lägg i grönsakerna så att även de får lite färg. Fräs med ingefäran i någon minut.
3. Häll i kokosmjölk och soja. Låt puttra en stund, smaka av och se till att kycklingen är genomgjord!
Svårare än så är det inte :D
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|