Direktlänk till inlägg 9 maj 2012
Åh jag bara måste visa vad mamma och jag åt till middag igår. Det blev sååå gott. Måste även tillägga att jag är så stolt att jag kommer på så mycket olika saker helt själv nu helt utan recept (som detta), tänk för ett och ett halv år sedan kunde jag knappast koka pasta själv!!! Haha skrattar åt mig själv... Just det receptet var det ja:
Parmalindad pestokyckling med fetaostspenat och paprika (2 portioner)
2 kycklingfiléer (ca 300 g)
salt, peppar, torkad basilika
2 msk röd pesto (eller grön)
2 skivor parmaskinka
ca 200 g fryst spenat (12 st klumpar)
50 g smulad fetaost
1 röd tärnad paprika
1. Banka ut filéerna lite först. Bryn i en stekpanna. Medan du bryner så krydda på fri hand med salt, peppar och basilika.
2. När det fått en del färg, lägg en klick pesto på varje. Och rulla en skiva parmaskinka runt båda. Lägg i en ugnsform, sätt in i ugnen på 225 grader i ca 15 min.
3. Fräs spenaten så att den blir varm, smula i fetaosten och låt den smälta lite. Rör i paprikan. Smaka av med salt och peppar.
4. Servera kycklingen med spenatröran!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|