Direktlänk till inlägg 7 november 2011
Igår till förrätt gjorde jag paprikahummus som jag hade på små bitar dinkelbröd kvar från frukosten (recept här: http://food-and-health-in-my-way.bloggplatsen.se/2011/11/06/6603731-sondagsfrukost-med-recept-pa-dinkelbrod/) och sedan toppade jag det med basilikablad!
Paprikahummus (1 sats)
200 g grillad paprika (på burk)
400 g kikärter (på burk)
1/2 dl philedelphiaost
1 vitlöksklyfta
2 msk olivolja
salt o peppar
1. Häll av spadet från paprikan och kikärterna och skölj sedan.
2. Mixa alla ingredienser med en stavmixer eller i en matberedare så att det blir en slät röra.
3. Smaka av med salt och peppar!
Godaste förrätten
Hummusen kan ju ätas på miljoner andra sätt: på knäckemackan, sås till kycklingen, doppa grönsaksstavar i, blanda ut pastan med osv...
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|