Direktlänk till inlägg 4 november 2011
Här får ni receptet på dagens middag:
Gratinerad hoki med spenatkeso och tomat (4 pers)
250 g fryst bladspenat
800 g hokifile (eller två andra paket fryst vit fisk)
1 gul lök
250 g keso
3 tomater
1. Sätt ugnen på 200 g.
2. Tina spenaten och fisken enligt förpackningarna. Krama ur vattnet ur spenaten.
3. Skala och finhacka löken. Fräs den i en stekpanna med olja. Blanda i den tinade spenaten. Fräs några minuter till och blanda ner keson i spenaten. Smaka av med salt och peppar.
4. Skär fisken i portionsbitar (salta och peppra) och lägg i en ugnssäker form. Lägg på spenattoppingen. Skiva tomaterna och lägg på de också.
5. Ät tillsammans med kokt potatis!
Receptet kommer ursprungligen härifrån:
http://www.ica.se/Recept/gratinerad-hoki-med-spenat-och-keso-714190/
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|