Direktlänk till inlägg 2 oktober 2011
Lax i ugn är en superrätt som vi äter jätteofta hemma, det går att variera på en massa olika sätt, här är ett:
Philadelphialax med dill, citron och pepparrot (4 personer)
4 portionsbitar lax (ca 500-600 g) (eller köp en stor file och skär själv i bitar)
200 g philadelphiaost
1 dl hackad dill
3 msk riven skalen pepparrot
1,5 msk pressad citron
salt o peppar
1. Sätt ugnen på 200 g.
2. Lägg filerna i en ugnsäkerform. Salta. Skär ett ganska djupt snitt i varje bit.
3. Blanda ost, dill, pepparrot och citron. Smaka av med peppar. Fyll laxbitarna med fyllningen.
4. Låt stå i ugnen ca 15 min.
Gårdagens goda middagstallrik såg ut såhär:
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|