Direktlänk till inlägg 3 augusti 2011
Citronpasta med lax (4 portioner)
400 g pasta (godast om den är färsk)
200 g skivad rökt lax
2 ägg
2 dl färskriven parmesanost
finrivet skal av 1/2 citron
1 dl hackad dill
1/2 tsk nymald svartpeppar
200 g sockerbönor
1. Vispa samman ägg, parmesan, citronskal, dill och svartpeppar i en skål.
2. Skär laxen i strimlor.
3. Koka pastan och låt sockerbönorna koka med de sista minutrarna.
4. Häll av pastavattnet och häll äggblandningen och laxstrimlorna över. Blanda och servera.
Ett jättegott recept som vi åt på min födelsedag som är taget ur boken "Lättlagat på 20 minuter"
Ät med en massa goda grönsaker till, t.ex broccoli
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|