Direktlänk till inlägg 12 juni 2011
Fetaostlax (4 personer)
500 g laxfile
salt och peppar
150 g fetaost
1 tsk krydda (t.ex. timjan som jag brukar ha)
1 dl matyoghurt
1. Salta och peppra laxen och lägg i en form.
2. Smula fetaosten i en bunke och häll på krydda. Blanda med yoghurten. Häll fetaostblandingen över laxen.
3. Låt stå i mitten av ugnen i 20 min i 225 g, då ska laxen vara genomstekt och fetaosten fått lite färg.
Supergott och enkelt!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | ||||||
|